Introductie

 

PRO Service is intermediair op het gebied van flexibele arbeid.

In een snel veranderende economie en maatschappij speelt flexibele arbeid een belangrijke rol en is de behoefte aan eenvoudige werving en selectie groot. PRO Service voorziet in die behoefte door het aanbieden van een platvorm om op eenvoudige wijze personeel te werven. Vraag en aanbod tussen opdrachtgever en werknemer wordt door middel van het unieke MyPBS automatisch tot elkaar gebracht. De administratieve afhandeling vindt volledig automatisch plaats zodat de opdrachtgever zich bezig kan houden met hetgeen waar hij of zij goed in is.

Door een verregaande automatisering van de werkprocessen en ons streven de overheadkosten zo laag mogelijk te houden, garanderen wij u de scherpste tarieven. Daarnaast krijgt u bij PRO Service de nodige persoonlijke aandacht.

 

Payrolling

Met payrolling worden de juridische aspecten rondom het werkgeverschap uitbesteed. Kenmerkend daarbij is dat uw medewerkers niet op uw loonlijst staan maar op die van PRO Service. U houdt echter de volledige regie rond de werving & selectie en begeleiding van uw medewerkers in eigen hand.  U besteedt hiermee alle administratieve verplichtingen en financiële risico’s uit die gepaard gaan met het werkgeverschap.

 

MyPBS

PRO Service faciliteert met het platvorm MyPBS in de mogelijkheid om uw medewerkers gericht te zoeken en te werven. Tevens beschikt u over een eigen pool van door u geselecteerde medewerkers die u naar eigen inzicht kunt inzetten en plannen.